Zvěřinové hody

V našich končinách patří podzim ke gurmánsky nejvděčnějším obdobím. A jednou z velmi oblíbených sezónních záležitostí je bezpochyby zvěřina. Jelení, dančí, srnčí či kančí, to vše budete moct ochutnat. Bohužel jsme kvůli aktuální situaci museli akci prozatím zrušit. Nový termín brzy zveřejníme.

Během celého víkendu doporučujeme rezervace stolu na čísle: +420 720 300 400

A jaké další události vás u nás v restauraci čekají?

Celé Zvěřinové menu si můžete prohlédnout níže.

Zvěřinové menu

Předkrmy | k pivu

  • Zvěřinová paštika s čerstvou paštikou a rozpečeným chlebem
  • Sušená kančí kýta v jalovcovém prachu, rakytníkový džem s ginem a bageta
  • Divá klobása s křenem, hořčicí, rozpečený chléb

Polévky

  • Silný zvěřinový vývar s masem a celestýnskými nudlemi
  • Myslivecká bramboračka s hříbky

Salát

  • Salát s pečenou řepou a sušenou kančí kýtou, praženými semínky, marinovaná červená cibule, chipsy kořenové zeleniny

Burger

  • Myslivecký burger z mleté zvěřiny a vepřového bůčku, hermelín, slanina, salát, červená cibule, šípková majonéza

Hlavní jídla

  • Kanec se šípkovou omáčkou a domácím karlovarským knedlíkem
  • Jelení kýta na víně, švestky ve slanině, bramborové pyré se špenátem
  • Zvěřinový kotlíkový guláš zahuštěný perníkem, rozpečený chléb
  • Tagliatelle s dančím ragú na houbách, listy špenátu, parmazán
  • Jelení medailonky marinované v česneku a divoké koření se šťouchaným bramborem a křupavou vídeňskou cibulkou
  • Zvěřinový Stroganoff s rýží

Nejíš zvěřinu?

  • Hovězí falešná svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
  • Francouzský tatarák s topinkami nasucho
  • Noky s uzeným tofu, grilovanou paprikou, parmazánem a máslem

Dezerty

  • Panna cotta s mangovým chutney
  • Čokoládový fondán s karamelovou zmrzlinou